marți, 1 noiembrie 2011

MITOLOGIA PERSONALA. MASTI SI COSTUME PERSONAL MYTHOLOGY. MASKS AND COSTUMES

Reuniune samanica

MITOLOGIA PERSONALA. MASTI SI COSTUME

PERSONAL MYTHOLOGY. MASKS AND COSTUMES


Fiecaredintre noi avem diverse conflicte in viata zilnica, pentru ca am pierdutdimensiunile propriilor noastre mituri. O noua mitologie personala ar putea sa neajute sa devenim mai constienti referitor la viata noastra si la misiunea pecare o avem ca fiinte umane.
Şamaniidin întreaga lume, din Siberia în Africa, de la Pacific pina in junglaamazoniană  folosesc măşti în ceremoniilelor sacre. Multe astfel de măşti infatiseaza animale sau zei si spiritedintr-un panteon specific. Altele par să fie modele abstracte sau fiinţeneidentificabile pentru cei neiniţiaţi.

Dincolode aparente, mastile si costumele reprezinta o rugaciune catre lumile nonordinare care aduce spiritele ce ne vor face acea initiere care ne va daintelegerea simbolurilor iar prin aceasta intelegere vom fi capabili sa neschimbam viata, pentru că purtarea unei masti este transformatoare.

Cercetatoriirecunosc ca masca simbolizeaza puterea creatoare caracteristica a samanului inrelatiile lui cu spiritele, rezultatele superioare ale experientei luispirituale, una din conditiile materiale ale transfigurarii insasi, folositapentru a transcende spatiul si timpul profan.

         Va invitam asadar, dragi practicanti samanici sa experimentam,sa invatam, sa ne vindecam, sa ne gasim raspunsuri, sa ne amintim desprepropriile  puteri creatoare, alaturi  de invatatorul nostru  Reiner Trenner.
Perioada: 05-08Ianuarie 2012. Cost: 150Euro, care acopera cea mai mare parte din pretul materialelor pe care le vom folosi.Participantii vor aduce cu ei o camasa lunga (gen camasa de noapte, roba) alba,care va reprezenta baza costumului samanic si, binenteles, cei care doresc,toba, zuruitoarea, obiectele de putere.

Alte conditii: experienta samanica, reuniunea fiind denivel samanic avansat.

Inscrieri – la nr. tf. 074220115, Emil

Un comentariu:

  1. Buna ziua
    Numele meu este Iacob Constantin si va scriu pentru a va propune sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://iasimylove.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Portal Iasi (fara diacritice).
    Daca doriti sa facem schimbul doresc sa-mi spuneti titlul linkului dumneavoastra.
    O zi buna va doresc

    RăspundețiȘtergere