miercuri, 17 august 2011

DANSUL INIMII

DANSUL INIMII
cu
VERNON FOSTER
și
IOANA-MARIA


Dansul Inimii este un mod unic de mișcare, o metodă terapeutică de a intra în contact cu cea mai adâncă parte din noi. Folosim metode contemporane de vindecare cu ajutorul bătăii tobei, pregătirii ceremoniale și a muzicii popoarelor. Această minunată formă de muncă interioară ne permite să ne debarasăm de toate inhibițiile și poate aduce înțelesuri profunde, într-un cadru de grup sigur și ghidat.

În tradiția șamanică dansatorii sunt legați la ochi. Dansatorii vor călători dincolo de propria lor conștiință, eliberându-se de frici și limitări, pentru a aduce la suprafață cele mai creativepărți ale lor.

Alăturați-vă lui Vernon Foster și Ioanei-Maria pentru patru ore de dans spiritual.
Vă vom îndruma în călătoria voastră personală, pe măsură ce veți dansa și veți privi în adâncul vostru.


VERNON FOSTER


Vernon Foster (WAKIA UN MANEE) este un nativ american din tribul klamoth/modoc  şi trăieşte învăţăturile spirituale ale naţiunii Lakota de peste 30 de ani. Vernon a fost activist nativ american din 1968 şi este actualmente director regional al Mişcării Indienilor Americani. El lucrează cu multe triburi , ajutându-le să creeze programe culturale şi educaţionale, fiind şi profesor şi vorbitor public.
Ca şi vindecător , el foloseşte metodele care au ajuns la el , metode folosite de secole . El participă la Dansul Soarelui şi este păstrător al pipei sacre, Chanumpa.
Specialitatea lui este să-i ajute pe oameni să se vindece şi să isi echilibreze energiile , folosind extracţia şamanică şi saunele de purificare .

Învățături spirituale în tradiția nativ americană
Învățător tradțional
Păstrător al Înțelepciunii native



IOANA-MARIA ILIUȚ


Ioana-Maria: M-am născut și am crescut în Sibiu, România, într-o familie în care muzica a fost o constantă și o realitate a întregii mele vieți. Mai târziu, atunci când căutările spirituale m-au îndreptat înspre șamanism și metodele tradiționale de vindecare, am descoperit cum muzica – atât de dragă mie – poate aduce vindecare și împăcare mie și celorlalți.
De-a lungul timpului am lucrat împreună cu și la îndrumarea multor învățători minunați, cum ar fi Robert Moss, Carlos Sauer, Barbara Gramlich, Cornelia Nicola “Sindhu” Niza, Reiner Trenner, Howard G Charing și – poate persoana care mi-a mișcat viața în cel mai frumos mod – maestrul și pictorul vizionar Pablo Amaringo.
Din februarie 2011 lucrez alături de Vernon Foster, atât la cursurile susținute de acesta, cât și la sesiunile individuale ale sale. 


Nu este nevoie de experienta samanica sau cursuri prealabile.
 


Programul cursului:
Data: 03 septembrie
Pregătire pentru Dansul Inimii, discuții
introductive, spiritualitate nativ americană   19:00 – 20:00
Dansul Inimii           20:00 – 22:00
Sesiune de împărtășire a experiențelor           22:00 – 23:00

Costul cursului: 100 RON

In atasament, prezentarea facilitatorilor
In zilele de 04, 05 septembrie, Vernon va tine sesiuni individuale de vindecare samanica
Pentru inscrieri sunati la: 0742/201155, Emil

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu